AlgemeenZe komen afspraken niet na. en het begint naar oplichting te ruiken. Ik heb een stoel gekocht. Deze ging stuk. De reparatie duurde al erg lang. En ze zijn de stoel ook nog eens kwijt geraakt. Na meerdere afspraken over geld terug. Stond opeens een bezorger voor mijn deur met een zwaar beschadigde stoel die na een maand nog steeds niet gerepareerd was. Ondertussen 3 emails gehad dat het geld binnen een paar dagen op mijn rekening gestort zou worden
Na steeds minstens 30 minuten in de wachtrij aan de telefoon gehangenen te hebben. Kreeg ik eindelijk via whatsapp de melding dat de stoel echt eerst moest worden opgehaald voordat ik mijn geld terug kreeg.
Ik wat het niet niet helemaal mee eens
Maar nu komt het
Nu krijg ik een email dat ik shoptegoed krijg.
Dit is in 2 maanden tijd de 6e gebroken belofte. 4x geld terug. ik zou worden terug gebeld. mijn stoel zou worden gerepareerd.
Iets heel anders is :
Laat staan dat er ook producten missen die ik gekocht heb die normaal in je account zouden moeten staan. Maar deze waren er al uitgehaald. terwijl er nog garantie op zit.
Dus moet je weer bellen waar dat product is gebleven. (gaat niet om deze stoel) Maar telt wel op bij het gevoeld van oplichting.
Raken de stoel dus kwijt. en moeten van mij vernemen dat ik de stoel weer zelf in bezit heb terwijl deze zwaar beschadigd aankomt na de reparatie
KlantenserviceElke keer als ik bel hang ik tenminste 30 minuten in de wacht. dit op elk moment van de dag.