Coolblue.nl

Dit jaar heb ik drie producten voor mijn werk bij Coolblue besteld via hun "thuiswerkwinkel". Bij alle drie de bestellingen ging helaas iets mis. Dit soort problemen heb ik met andere webshops zelden gehad, bij Coolblue gebeurt het drie maal op rij.

Begin dit jaar kocht ik een toetsenbord. Bij levering bleek de toetsenbordindeling niet overeen te komen met de foto's op de website. Na contact met de klantenservice werd mij verzekerd dat ze het toesenbord om konden ruilen voor de gewenste toetsenbordindeling. De tweede zending had echter exact dezelfde indeling als de eerste.

In de zomer kocht ik een netwerkswitch. Volgens de website zou deze de volgende dag geleverd worden. Dat was mooi, want ik had hem de volgende dag nodig voor een project. Helaas ontving ik in de ochtend een mailtje dat hij toch later bezorgd ging worden. Ik heb hem toen in de winkel op kunnen halen en werd hier goed geholpen, maar heb er daarna meerdere mails aan moeten wijden om de administratie van Coolblue op orde te brengen.

Recent kocht ik draadloze oortjes. Het is nu drukker door Black Friday, maar ik bestelde op vrijdagavond en koos levering op maandag. Ik zat voor de deur te wachten na het aankondigings SMS-je van Coolblue, maar ontving vervolgens een e-mail dat ik niet thuis zou zijn geweest. De eerstvolgende leveringsoptie was twee dagen later. En je raadt het al: na die twee dagen ontvang ik weer een e-mail dat de levering toch niet gaat lukken vandaag, en dat ze het morgen weer gaan proberen...

Omdat de slechte en onbetrouwbare verzending een essentieel onderdeel van deze review is, heb ik de toelichting hiervoor onder 'Algemene beoordeling' geplaatst.

Klantenservice is an sich vriendelijk, maar geeft wel de verkeerde informatie (het tweede toetsenbord had dezelfde toetsenbordindeling als het eerste toetsenbord).

Scorekaart voor Coolblue.nl