AlgemeenTijdens Black Friday vrijdag na 0..0u, dus zaterdag een Samsung 980 Pro SSD 1 TB besteld. Vermoedde dat door de Black Friday drukte de bezorging wel zou uitlopen naar dinsdag. Wat schets mijn verbazing: Zaterdagavond al stond een koerier van Alternate onverwacht bij mij al voor de deur met de bestelde SSD. Keurig verpakt, netjes aangebeld, en SUPERSNEL voor een SUPERLAGE prijs!!! Dat is nog eens SERVICE!
VerzendingBesteld vrijdagavond na 00.00 uur dus op zaterdag en op zaterdagavond al bezorgd door eigen koeriersdienst van ALTERNATE. Prima verpakt, netjes aangebeld en SUPERSNEL BEZORGD.
KlantenserviceBen al jaren klant bij ALTERNATE. Vroeger vaak via website besteld en in de superstore in Barendrecht/Ridderkerk afgehaald. Artikel lag altijd klaar en ben steeds goed geholpen, ook met artikelen uit de outletstore na telefonisch advies!
Beste,
Wat fijn om te mogen vernemen dat je tevreden bent over deze service. Wij doen ons uiterste best om alle pakketten zo snel mogelijk te kunnen versturen en willen je hier dan ook veel plezier van wensen!