Max ICT B.V.

Na de vele negatieve reviews hier was ik wat huiverig om hier wat te bestellen. Maar goed, als je met Paypal en daar vervolgens je credit card aan gekoppeld betaald kan er weinig mis gaan. Uiteindelijk dus toch een subwoofer hier besteld die flink goedkoper was. Subwoofer was gewoon de volgende dag in huis. Maar ja... 2 is beter dus een paar weken later maar weer dezelfde subwoofer besteld die volgens hun site op voorraad was. Bleek dus niet zo te zijn. En voordat je nu denkt, daar gaan we weer... Nou nee. Ik heb ze gebeld en direct iemand aan de lijn. Ik ben vriendelijk en beleefd te woord gestaan. Order is geannuleerd en 2 dagen later is de betaling gecrediteerd.
Ofwel, foutje, sorry. Product toch niet op voorraad maar gewoon zoals het hoort netjes en snel opgelost.

De subwoofer die wel op voorraad was, had ik gewoon snel in huis. Weinig op aan te merken.

Niets op aan te merken. Vriendelijk en snel geholpen.

Goedemiddag Chatslet,

Bedankt voor je bestelling bij www.maxict.nl

Hoe bevalt de subwoofer? Hopelijk ben je er maximaal van aan het genieten.
Onze excuses dat we geen tweede konden leveren.

Gelukkig lezen we dat de afhandeling hiervan netjes en vlot voor je is opgelost. Top!

Mochten we je in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, staan we graag voor je klaar.

Hopelijk zien we je weer snel op wwww.maxict.nl

Fijne dag!

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops