AlgemeenDusver 10/11 bestellingen buitengewoon goede ervaring. 1x probleem retour 2dekans, opgelost maar beloofde terugkoppeling vergeten
VerzendingVerzending was zoals beloofd/verwacht voor al mijn 11 bestellingen dusver.
KlantenserviceAl 4 of 5 keer contact gehad met klantenservice via chat. Altijd snel en bizar goed geholpen.
Pas een keer telefonisch geprobeerd, wachttijd daar vond ik wel lang. Zo'n 30min (4 klanten voor mij). Verder perfect geholpen.
Nu koop ik geregeld tweedekans producten, maar één keer heb ik wel een probleem gehad met een retour van een tweedekans product.
Ik had een headset gekocht, maar het was niet wat ik verwacht had. Ik heb hem netjes schoon gemaakt en alles ook netjes teruggestopt zoals het aangekomen was. Ik heb het product ook netjes in een grotere doos met opvulling gestopt.
Toen hij bij Coolblue aankwam kreeg ik een email dat hij beschadigd aangekomen zou zijn. In de email stond ook dat dit op de bijgevoegde foto's weergegeven is. De bijgevoegde foto's waren er alleen niet. Omdat ik hierdoor €11 minder teruggestort kreeg op mijn rekening, en ik door het gebrek aan foto's niet kon zien wat er mis was, heb ik toch maar contact opgenomen met de klantenservice.
Ik heb gevraagd om de foto's, of anders mijn geld terug, omdat ik het zo goed verpakt had dat ik zonder foto's niet kon geloven dat het product beschadigd geraakt zou zijn. De klantenservice vertelde mij dat ze mijn vraag door zouden sturen en dat ik een terugkoppeling zou krijgen. Die terugkoppeling heb ik niet gehad, wel is de 11 euro 1,5 week later op mijn rekening gestort. Door het gebrek van een terugkoppeling had ik dit alleen pas later door.