Max ICT B.V.

Moederbord en Power Supply besteld bij Max ICT. Eigenlijk tegen beter weten in. Het ging om een verouderd moederbord die alleen bij Max ICT beschikbaar was. Na een aantal dagen kreeg ik het bericht dat het moederbord niet meer leverbaar was, terwijl deze volgens de site wel op voorraad is.

Max ICT gebeld en vriendelijk geholpen. Aangegeven dat ik graag mijn hele bestelling wil cancellen. Dus geen moederbord & geen power supply.

Na drie weken nog geen geld terug, maar opeens wel een powersupply op mijn deurmat.

Eigenlijk heel vuil van ze want zij weten natuurlijk dondersgoed dat ik dit liever niet meer ga terugsturen. Uit principe wil ik dit wel doen, maar ik zal dan wel weer minstens 3 weken op mijn geld moeten wachten.

Overigens staat het Moederbord (3,5 weken nadat ik het bericht kreeg dat deze niet op voorraad was.) nogsteeds op de website en in tweakers als op voorraad....

Dit is hoe Max ICT werkt. Echt belabberd en zal hier nooit van mijn leven meer iets kopen. Het liefst zie ik ze ook uit de Pricewatch verdwijnen want ze vergiftigen de zoekresultaten met producten die niet beschikbaar zijn.
Maar goed, hier ga ik helaas niet over.

Bestelling verzonden terwijl het product telefonisch is gecancelled. Ik weet zeker dat dit goed is doorgekomen bij de medewerker aangezien wij beiden volledig nederlands spraken en hij dit aan mij terug heeft bevestigd in het gesprek.

Overigens is de powersupply uiteindelijk drie weken na de cancelling geleverd. Hierdoor had ik hier niet meer op gerekend en het mailtje dat de power supply is verzonden één dag voor de bezorging niet meer gezien.

Vandaag geprobeerd naar ze te bellen, maar dit heb ik opgegeven aangezien ik al 25 minuten in de wacht stond. Deze keer wint Max ICT, maar mij zien ze nooit meer terug als klant.

Beste deepdiggingjoe,

Bedankt voor je review.

Helaas lezen we dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.
Onze excuses voor de vervelende situatie.

Graag kijken wij de case nog een keer voor je na. Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?

Zo kunnen wij je gegevens erbij pakken, je bestelling nalopen en contact met je opnemen.

Nogmaals onze oprechte excuses. Wij zien je e-mail graag tegemoet.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops