AlgemeenHeb een Zotac Magnus One besteld omdat deze hier het goedkoopste was, met een levertijd van 1-3 werkdagen. Bestellen en betalen verliep zonder problemen en de bestelbevestiging lag vrijwel direct in m'n inbox.
VerzendingDe order stond een dag later onder Orders op de website op "Je order is verzonden en compleet uitgeleverd". Helaas geen mail om te bevestigen dat m'n order verzonden was, ook geen tracking informatie per mail ontvangen, of zichtbaar bij m'n order. Oorverdovende stilte dus.
Uiteindelijk 3 dagen later gebeld. Via de telefoon kreeg ik de tracking info van m'n order door en deze bleek allang verzonden en was ook onderweg en al bijna bij m'n deur. Uiteindelijk lijkt de levering vanuit Denemarken plaats te vinden. Waarom ik in 2021 nog moet bellen voor tracking info snap ik echt niet.
Goedemorgen VlarpNL,
Bedankt voor je review en feedback.
Onze excuses dat je geen tracking info hebt mogen ontvangen en dat je zelf hebt moeten bellen om te kijken waar je pakket is.
Jouw feedback is zeer waardevol en dit nemen wij dan ook zeer zeker mee in ons verbetertraject.
Gelukkig lees ik dat je alle trackinginfo telefonisch hebt mogen ontvangen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Max ICT Webcare