Max ICT B.V.

Recent een GTX1650 besteld die volgens het systeem op voorraad was. Na een aantal dagen even op de site gekeken nog steeds 1 op voorraad en blijkt de kaart ineens €120 duurder.

Na een aantal dagen even op de site gekeken nog steeds 1 op voorraad en blijkt de kaart ineens €120 duurder. Dus maar eens gebeld om te vragen waar de kaart bleef.

Nee meneer deze hebben we niet meer liggen. Dus ik geef aan dat deze nog gewoon als leverbaar op de site met een andere prijs staat. Nee hoor zegt de medewerker. Ik refresh mijn pagina en opeens is de kaart niet meer leverbaar.

Vreemde zaak MAX ICT! De medewerker die ik sprak kon het ook allemaal weinig boeien het was slikken of skikken helaas. Een alternatief was er niet, nou ja was er wel, maar koste natuurlijk aanzienlijk meer.

Helaas de laatste keer voor mij bij MAX ICT.

Goedemorgen TDFDouma,

Bedankt voor uw review.

Helaas lezen wij dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Dat vinden wij natuurlijk erg vervelend.

Helaas is er in de gehele markt schaarste betreft videokaarten. Dit is natuurlijk geen excuus, maar wel de realiteit.

Natuurlijk melden wij uw review bij onze klantenservice als klacht. Onze excuses voor het ongemak en de vervelende situatie.

Max ICT webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops