AlgemeenDe ervaringen met Azerty zijn positief. Ik heb meermaals besteld bij hen, zowel privé als zakelijk en naar alle tevredenheid. Van een geassembleerde pc tot een een klein onderdeel. Assemblage service is erg goed en zorgvuldig.
VerzendingAzerty is altijd zorgvuldig in de verpakking, altijd een ruime doos eromheen vol met luchtkussens.
Helaas is PostNL niet altijd zorgvuldig (behuizing met beschadigingen), maar ook dit is door Azerty keurig opgelost.
Vroeger was de levertijd nog wel eens een dagje meer, al dan niet doordat iets niet in voorraad was, maar in dit geval (en andere recente gevallen) klopte de levertijd prima. In dit specifieke geval was het zondag besteld en maandag in huis.
Ondanks redelijk wat bestellingen maar weinig met de klantenservice te maken gehad. De keren dat ik dat wel had is het altijd netjes opgelost.
Wat je soms wel merkt is dat men veel berichten krijgt en deze ook snel wil beantwoorden. Daardoor wordt er niet altijd goed gelezen. Echter krijg je dan wel snel reactie, ook op vervolgmails. Maar als er iets dus nog iets beter zou kunnen, is dat het.