AlgemeenMeestal goede ervaringen met AZERTY, helaas deze keer, een RMA-ticket van een defecte harde schijf, uiterst negatief door de enorm lange doorlooptijd.
Defecte schijf gemeld en na toekennen van de RMA heb ik de schijf in Raalte langs gebracht. Medewerkster aldaar gaf aan dat service team na het weekend ermee bezig zou gaan, maar dat ze verwacht dat ik een vervangende disk zou krijgen.
Bijna twee maanden in de toekomst is dit inderdaad het geval, maar het heeft vreselijk lang geduurd waardoor ik al die tijd mijn mediaserver niet heb kunnen gebruiken.
Komt bij dat ik continu achter de status aan heb moeten gaan. Tuurlijk, AZERTY groeit ook, en daarmee wordt vaak de service helaas ook minder, maar daarom ook deze review. Dan blijft het gemiddelde oordeel van de positieve bestellingen en af en toe mindere service ervaringen netjes in evenwicht.
Eerst duurde het anderhalve week voordat de service afdeling tot de ontdekking kwam dat de disk inderdaad het gemelde euvel vertoonde, en dat deze werd opgestuurd naar de leverancier. Tot hier nog geen probleem.
Na bijna een maand had ik helaas nog geen status update mogen ontvangen, dus had ik er achteraan gemaild. Ze zouden de status navragen bij de leverancier en dit kon 1-3 dagen duren (dit was op een maandag, dus geen weekend). Een volle week later kreeg ik door dat er een status update van de leverancier was, doch niks substantieels.
Een week later er maar weer achteraan gemaild en toen kreeg ik te horen dat een nieuwe disk inmiddels onderweg was.
Al met al is mijn mediaserver bijna 2 maanden uit de lucht geweest, tijd die van de resrerende garantie van mijn andere disks en de server zelf af gaan, wat ik erg jammer vind.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over Azerty.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een servicenummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.
Azerty