AlgemeenIk had op 2 november een RTX 3070 besteld. Ik kreeg 2 dagen later een mail dat dit niet model niet meer beschikbaar was en dat hun leverancier dit niet meer aanbood. Tot mijn verbazing heb ik het zelfde product op een andere pagina gevonden met 2 op voorraad. Ik heb hun hiervoor gemaild en dat ik het product alsnog wil krijgen voor de prijs waarvoor ik had betaald, maar ik kreeg een mail terug "Ook is de prijs van de videokaarten die momenteel wel beschikbaar zijn natuurlijk anders dan de richtprijs vanuit de fabrikant door het grote tekort aan chips wereldwijd.". Ik vindt dit geen geldige excuus en ik had gehoopt om het product alsnog te krijgen in plaats van dat ik mijn geld terug kreeg.
KlantenserviceHet leek alsof je tegen een robot zat te praten, standaard teksten en geen verdere hulp.
Goedemorgen mrbaho,
Bedankt voor uw review. Helaas lezen wij dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Helaas is er een enorme schaarste op de markt betreft videokaarten waardoor het enorm lastig is om deze uit te kunnen leveren.
Natuurlijk mag dit geen excuus zijn, maar helaas is dit wel de realiteit.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Max ICT Webcare