Azerty

Het bedrijf verkoopt een telefoon voor een hele mooie prijs (leuk voor mijn zoon dacht ik). Netjes besteld en betaald, echter na een dag volgt een e-mail dat het product niet leverbaar is. Waarschijnlijk betrof dit gewoon een prijsfout en komt men er op deze manier erg makkelijk vanaf (keuze geld terug of ander model en dan bijbetalen). Geen reactie op mijn e-mail gekregen. Geef dan eerlijk toe dat je een prijsfout heb gemaakt en kom niet met een onzin verhaal dat het product niet leverbaar is, tijdens bestellen stonden er 9 toestellen op voorraad. Heel slecht, één keer en nooit meer dit bedrijf.

Ik krijg een e-mail met een keuzeoptie. Hier reageer ik netjes op, maar een reactie hierop (een excuus??) blijft uit.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.

Uiteraard snappen wij dat dit vervelend is.

Inmiddels heb ik begrepen dat er via e-mail contact is geweest en toelichting is gegeven.
Mochten daarover nog onduidelijkheden zijn, stuur dan gerust een e-mail naar feedback@azerty.nl. We kijken dan graag even met je mee.

Azerty

Scorekaart voor Azerty