AlgemeenZe lijken het proces niet over controle te hebben. Na bestellen (donderdag, rond 20.00 uur) om 23.30 en mailtje gekregen dat de levering en dat langer gaat duren. De volgende ochtend opnieuw een mailtje, mijn legitimatie zou een verkeerd nummer hebben dus of ik die opnieuw wil sturen.
In het contact met de klantenservice werd mij verzekerd dat de telefoon zaterdag zou komen. Later die dag en mail: storing bij KPN dus onbekend wanneer geleverd zou worden.
Zaterdag wederom contact, het zou echt geregeld worden, zondag levering. Zaterdagmiddag opnieuw contact: ja, KPN was afgerond dus zondag levering.
Zondag opnieuw mail dat legitimatie niet akkoord was dus of ik maar een fotokopie van andere legitimatie wilde sturen.
Op dat moment besloten de bestelling te annuleren.
Er is geen duidelijke toelichting waarom niet geleverd in worden.
KlantenserviceKlantenservice op zich zijn vriendelijk maar ze kunnen totaal geen informatie verstrekken over de problemen die je ondervind.
Ze doen dus maar beloftes en toezeggingen duur ze niet kunnen nakomen.
Om een of andere reden kan ik mijn review niet aanvullen/aanpassen dus vandaar deze extra reactie.
Belsimpel heeft gereageerd en uiteindelijk toelichting kunnen geven op een aantal zaken. Ze erkennen dat het fout gegaan is bij de afhandeling van deze order en gaven een tegoedbon als verontschuldiging.