Max ICT B.V.

Bestellen verliep zoals men mag verwachten. Niets bijzonders. . . . . . . .

Product besteld op 31-10-2021 om 10:53 uur en betaald voor same day delivery wat mogelijk was indien er voor 11:15 besteld zou zijn. Hele dag zitten wachten op de levering die uiteindelijk niet heeft plaatsgevonden. Order opgezocht en daar stond opeens in dat de verwachte leverdatum 02-11-2012 zou zijn. Geen informatie over ontvangen van de verkoper.
Als ik het product nu (31-10-2021 @ 21:45 uur) opnieuw zou bestellen (met of zonder Same Day Delivery) dan meldt de site van Maxict dat er de volgende dag geleverd kan worden, dus op 01-11-2021.
Toch moet ik blijkbaar alsnog wachten tot 02-11-2021 terwijl ik eerder besteld heb.
Arrogant, amateuristisch en incompetent gepruts van de eerste orde.

Nooit zal ik nog iets bij deze toko bestellen.

En die plichtmatige en geacteerde empathie in hun reacties dat het ze erg spijt dat ze niet aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen en bla bla bla ........ mag ook achterwege blijven.
Daar menen ze werkelijk niets van.

De grote hoeveelheden gelijksoortige klachten tonen eens te meer aan dat men niet in staat is om problemen te onderkennen, laat staan ze op te lossen.

BLIJF VER WEG VAN DEZE TOKO.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops