Hofma.nl

Voor mijn bestelling bij dit bedrijf contact opgenomen vanwege de andere reviews hier. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg de indruk dat men kwaliteit wil leveren (ze gaan er van uit dat dit normaal is). Ik heb gevraagd of hun modellen Nederlandse modellen zijn en ze waren enigszins verbaasd dat ik dit vroeg, uiteraard was hun antwoord alleen kwaliteit. Tevens navraag gedaan over de levertijd. Ze gaven duidelijk aan dat dit langer kon duren dan bij de grote winkels en dat ze afhankelijk zijn van de voorraad van hun leveranciers. Voor mij was langer wachten geen probleem. De kennis van hun producten was ronduit goed. Ik heb veel vragen gesteld over het model wat ik wilde hebben en dit kon zonder zonder in de computer te kijken klakkeloos beantwoord worden. Kortom ik ben positief over dit deel van hun service. Hun bereikbaarheid is echter wel minder goed. Ze hebben vaak een in gesprek toon als je belt en je moet echt je best doen om ze te bereiken. Ze geven aan zelf een klein bedrijf te zijn en hebben geen personeel die alleen de telefoon bediend (heb ik nagevraagd bij hen)
Na mijn bestelling geplaatst te hebben heb ik mij bedacht over het formaat tv, hij moest toch groter worden. Na een telefoontje over hoe dit in zijn werk zou gaan kreeg ik netjes een mail op dezelfde dag. Na het bijbetalen via een link kreeg ik een nieuwe mail dat de bestelling bevestigd was. 3 werkdagen later werd de tv door een extern logistiek bedrijf geleverd. De Tv is in prima staat geleverd, nieuw uit de doos en een Nederlands model.
Lang verhaal kort: klein bedrijf met veel kennis en een vriendelijke service, minder goed bereikbaar dan je zou willen maar scherpe prijzen. ik zou hier zo weer bestellen.

Scorekaart voor Hofma.nl