Coolblue.nl

Coolblue is niet meer wat het was. Krijg je een email dat het product verzonden is, de pakketdienst heeft helaas nog niets ontvangen en op de website staat dat ze het nog aan het inpakken zijn. Vervolgens probeer je contact te krijgen met de klantenservice om te vragen wat er aan de hand is, nou vergeet het maar. Drie wachtende voor je en na 40 minuten nog niemand gesproken. Alternatief is weer via social media, waar je eigenlijk als weldenkend mens ook niet meer op wilt zitten. Wat is er mis met een chatfunctie op de site zelf i.p.v. Facebook moeten gebruiken? Na meerdere pogingen nog steeds geen duidelijkheid. Gezien meerdere reacties van mensen die ik ken en online lijkt Coolblue steeds meer te verschuiven naar de standaard webwinkels, zonder die extra glimlach.

Je wordt snel naar social media gestuurd om contact op te nemen met de klantenservice. Ik wil niet via social media... Andere kanaal (telefoon) is op dit moment hopeloos, bijna een uur in de wacht gestaan met 3 mensen voor me. Dat is echt niet van deze tijd.

Scorekaart voor Coolblue.nl