Max ICT B.V.

Ik raad deze winkel ten strengste af. Slechte levertijden, slechte voorlichting van de status van de bestelling, en het niet verschaffen van track en trace informatie. Bovendien vervuild deze winkel de actualiteit van de prijsvergelijker behoorlijk. Ik zie deze winkel het liefst van de prijsvergelijker verdwijnen; ze maken het vergelijken van prijzen en het zoeken naar werkelijke aanbiedingen met een normale levertijd ongelofelijk irritant.

De bestelling was (te laat) met twee verschillende koeriers verstuurd. Ik kreeg pas na het zelf najagen van informatie een track en trace, waar uit bleek dat het tweede deel van de bestelling gewoon op het postkantoor gedumpt was zonder een mij bericht te geven. Ik had geluk dat ik er zelf achter aan ging, want nog twee dagen en de bestelling was terug gezonden.

Beste GunCore,

Bedankt voor uw review.

Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met onze diensten en services. Onze excuses voor de complete situatie.

Natuurlijk is dit nooit de bedoeling geweest en willen wij leren van de fouten die wij maken.

Daarom willen wij je vragen om ons een e-mail te sturen met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer. Zo kunnen wij uw gegevens erbij pakken en de complete situatie reviewen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij zien graag uw e-mail tegemoet.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops