Max ICT B.V.

Ik plaats deze review om te documenteren dat de werkwijze van deze webshop - het plaatsen van fictieve voorraad tegen scherpe prijzen en vervolgens niet kunnen leveren en laat terugbetalen - al zeker sinds 2009 de normale manier van werken is.

Update naar aanleiding van de reactie van MaxICT:
Dit betreft een order die ik in 2009 heb geplaatst. Ik heb deze shopreview (12 jaar na dato) uitsluitend geplaatst om aan te geven dat wat door andere reviews gemeld wordt, niks nieuws is.

Ik denk dat mijn eigen e-mail over de klantenservice, 3 weken nadat ze mij gemeld hebben mijn order niet te kunnen leveren, genoeg zegt:
"ik hen nog steeds geen enkel bericht gehad over wanneer ik geld terug mag verwachten van mijn bestelling, die dus niet meer leverbaar is. Ik zou toch op z'n minst wel een e-mail bevestiging willen dat dit in behandeling is, alsmede een indicatie van wanneer ik m'n geld terug kan krijgen."

Overigens (uiteindelijk) wel geld teruggekregen.

Beste freakinlaser,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u geen bericht meer heeft gehad over uw order. Onze oprechte excuses.

Wij zouden graag met u meekijken naar uw order. Mag ik u vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Wij kijken dan graag met u mee.

Wij horen graag van u.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops