MediaMarkt

Harde schijf voor een NAS in de webshop besteld omdat deze het voordeligst was bij de MediaMarkt. Maar ik heb de schijf moeten terugsturen omdat hij waardeloos was verpakt. De schijf kwam los in een anti-statische zak en zonder enige andere doos, bescherming of verpakking van de fabrikant. Dat zat vervolgens weer los in de grotere pakketdoos (25x25x10) zonder enige bescherming of opvulling. Geen luchtzakken, en geen bubbelfolie - niets. De schijf zelf lag dus geheel los in de grotere pakketdoos. De schijf moet nu terug, wat ik erg zonde vind, en het duurt natuurlijk ook langer voordat ik nu aan de slag kan.

Zie opmerking hierboven: harde schijf zat alleen in anti ESD zak maar verder geheel los in een grotere pakketdoos zonder enige bescherming.

Wel aardig geholpen door de klantenservice voor retour sturen. Excuses gekregen maar in eerste instantie werd wel geprobeerd een nieuw product op te sturen nadat ze deze retour zouden hebben ontvangen. Aangeven dat niet te willen (omdat ik de schijf nu ergens anders wilde bestellen) en geld terug gevraagd.

Scorekaart voor MediaMarkt