ALTERNATE België

Na aankoop van een door hun gebouwde pc op maat bleek er een case fan stuk te zijn bij levering en werd die ook niet in de bios herkent. Deze was dus van in het begin reeds stuk maar werd bij het testen van het systeem dus niet opgemerkt. Ook werden de cpu temp. redelijk hoog. Na wat over en weer chatten via FB en mail word verzocht de pc op te sturen of binnen te brengen. Daar ik zelf geen vervoer kon regelen of heb moest ik hem dus opsturen. Na een week bel ik met de vraag hoe ver ze staan en ze waren de laatste testen aan het doen.3 dagen later ontvang ik de pc terug, met een nieuwe case fan maar die werd verkeerd aangesloten (op de waterpomp aansluiting waardoor deze niet juist kon geconfigureerd worden in de bios) en de cpu koeler bleek los te staan. Ik meld dit onmiddellijk in een boze mail en vraag me af wat hun technische dienst eigenlijk inhoud?! Ik vraag hun ook waarom de schroeven draaier die normaal bij de cpu koeler zit niet meegeleverd werd. Na veel en over en weer mailen en bellen krijg ik 2 dagen later uiteindelijk bericht dat ze de schroevendraaier zullen opsturen zodat ik de koeler kan vast zetten. Na een week nog niets ontvangen. ik bel en mail nog enkele keren maar ontvang niets, ook geen mail meer van hun. Ik heb verschillende pc's gekocht in het verleden bij Alternate, maar ik koop daar niets meer

Ofwel zijn ze daar te koppig om hun onkunde toe te geven ofwel zijn het amateurs die denken professionals te zijn.

Veel bla bla, beloften en excuses maar echt iets doen gebeurt er niet.

Bedankt voor je feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent van onze service.. Kan je mij een ordernummer bezorgen? Op je username kan ik niet meteen iets terugvinden. Alvast bedankt!

Scorekaart voor ALTERNATE België