AlgemeenOok ik heb slechte ervaring met dit bedrijf. Een product gekocht die net onder de prijs dook van de concurrentie (kwam binnen via prijsalert). Meteen besteld en een aantal dagen later bericht dat levering vertraagd was met nieuwe leverdatum. Toen deze nieuwe leverdatum inmiddels ook verstreken was heb ik gebeld met de klantenservice en die zouden er achteraan gaan. Specifiek gevraagd of ik op de hoogte zou worden gehouden en het antwoord was Ja. Na een week niks gehoord te hebben toch maar weer gebeld. Ik kon óf blijven wachten, een alternatief uitzoeken óf geld terugkrijgen. Ik heb besloten te wachten en weer twee weken later gebeld naar de status van de bestelling. Inmiddels was de oude productpagina verwijderd, er een nieuwe productpagina voor in de plaats gekomen met hogere prijs (50 euro duurder) en ik kon uiteindelijk kiezen om die 50 euro bij te betalen of geld terug te krijgen. Ik vind dit een hele bijzondere manier van zaken doen en heb dit nog nooit meegemaakt. Het siert MaxICT in ieder geval niet. Na het lezen van de reviews op Tweakers van dit bedrijf had ik er geen vertrouwen meer in, meerdere mensen die hetzelfde meegemaakt hebben. Heb dus uiteindelijk de order moeten annuleren na een maand wachten. Bah.