Kamera Express

Bij K-E was er een actie met inruil, dit maakte het mij mogelijk om een systeemcamera aan te schaffen die ik al een tijd op het oog had. Na een aanbod te hebben gekregen op mijn in te ruilen camera ben ik eerst naar de vestiging in Utrecht gegaan. Daar heb ik ook meteen even de lens-adapter met ringbediening uitgetest, die nodig is voor mijn bestaande objectieven. Helaas zit er een klik in de ring. Dat is niet handig voor mij, want ik gebruik de camera om te filmen. De adapter zonder extra ringbediening hadden ze niet op voorraad in Utrecht. Hij kon mij nagezonden worden of als ik dat wilde kon ik hem zelf ophalen in de vestiging in Den Bosch. Aangezien ik de ring gewoon graag wilde hebben ben ik naar Den Bosch afgereisd en heb daar alles aangeschaft en de oude camera ingeruild. Prima zo. Mooier was natuurlijk levering de volgende dag zoals een blauwe winkel met oranje streep dat aanbiedt, maar op deze manier had ik de hel set ook compleet. Prima service dus en verder geen pogingen tot bijverkoop en zo. Fijn.

Beide artikelen gloednieuw in doos, onuitgepakt geleverd. Perfect.

Aanbod voor omruil was er direct de volgende dag. Bij het niet op voorraad zijn van een product wordt er direct in oplossingen gedacht.

Slim om gebruik te maken van onze inruilactie. Natuurlijk wel jammer dat de adapter niet direct op voorraad was in Utrecht, maar door hem zelf op te gaan halen had je hem alsnog supersnel. Veel plezier met de nieuwe set!

Scorekaart voor Kamera Express