Mobiel.nl

754 producten en 1.399 uitvoeringen

Ik heb vorige week een iPhone 13 pro gekocht bij mobiel.nl. Toen ik het toestel kreeg vond ik het toch te zwaar en vroeg binnen een paar dagen of ik het toestel mocht omruilen voor een iPhone 13. Dat was geen probleem. Nu krijg ik echter een bericht dat ik 10% waardevermindering moet betalen vanwege krasjes op de behuizing. Ik ben enorm zuinig geweest op het toestel. Heb nog met een microvezeldoekje het toestel gepoetst om vingerafdrukken weg te poetsen. Toestel zag er gewoon als nieuw uit. Na wat heen en weer gebel en gemail met mobiel.nl hebben zij mij het toestel opnieuw toegestuurd zodat ik zelf de krasjes zou kunnen zien. Ik kan de beschadigingen eigenlijk niet zien. Mijn man ook niet. De klantenservice gaf aan dat je de krasjes soms ook niet met het blote oog zag, maar dat het toestel onder een soort microscoop werd bekeken op krasjes.
Blijkbaar heb ik de omruilgarantie anders geïnterpreteerd als hoe het bedrijf het had bedoeld. Ik had liever gehad dat dit duidelijker aangegeven was op de website. Zodra je het toestel in je handen houdt heb je volgens mij al kans op minuscule krasjes. Al met al, snelle levering, maar naar mijn mening misleidende omruilgarantie.

De levering was goed. Helaas was de nazorg niet goed.

De klantenservice dame was heel aardig. Ze zei alleen dat het geen probleem was om het toestel om te ruilen en blijkbaar was het dat wel want mijn toestel dat ik heb teruggestuurd zag er goed uit maar is nu toch zogenaamd beschadigd.

Beste Monique7787,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Tweakers.

We begrijpen dat je de iPhone 13 Pro wat te zwaar vind en dat je deze graag wilde omruilen voor een iPhone 13. Om een toestel bij ons te kunnen omruilen, bieden wij als extra service 31 dagen omruilgarantie aan. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient het toestel te voldoen aan de 31 omruilgarantie voorwaarden die op onze website beschreven staat: https://www.mobiel.nl/vra...b0-4d60-b5a1-f6c2044f2732.
Indien de foto's die door ons gemaakt zijn van de schade niet zichtbaar zijn in de e-mail, willen we je adviseren de foto's in een reactie op de e-mail op te vragen.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl