AlgemeenMijn INNO3D 3070 TI begon na een maand RGB problemen te geven. Hiervoor heb ik een service aanvraag gedaan. Binnen week na verzending van mijn 3070 TI kreeg ik een terugkoppeling dat, na controlle op een testbank geen afwijkingen werden getest. De kaart werd netjes retour gestuurd. Echter binnen een dag wederom RGB problemen. Hiervoor weer contract gezocht met de telefonische service afdeling en overlegt wat we niet moeten doen. Na goed overleg wederom mijn 3070 TI opgestuurd en Azerty ging in overleg met INNO3D. Uitkomst een volledig nieuwe 3070TI. Ik ben uitsterst tevreden met de werkwijzen van Azerty. Top club.
VerzendingSnelle verzending inclusief PostNL tracking en de volgende dag geleverd.
KlantenserviceMijn INNO3D 3070 TI begon na een maand RGB problemen te geven. Hiervoor heb ik een service aanvraag gedaan. Binnen week na verzending van mijn 3070 TI kreeg ik een terugkoppeling dat, na controlle op een testbank geen afwijkingen werden getest. De kaart werd netjes retour gestuurd. Echter binnen een dag wederom RGB problemen. Hiervoor weer contract gezocht met de telefonische service afdeling en overlegt wat we niet moeten doen. Na goed overleg wederom mijn 3070 TI opgestuurd en Azerty ging in overleg met INNO3D. Uitkomst een volledig nieuwe 3070TI. Ik ben uitsterst tevreden met de werkwijzen van Azerty. Top club.