AlgemeenVorige week een Synology DiskStation DS220+ besteld bij maxict. Deze was tegen een erg interessante prijs aangeboden. Afgerekend en bon ontvangen via mail echter krijg ik na het weekend direct het bericht dat deze niet meer op voorraad is en niet bekend is bij de leverancier wanneer deze weer zal komen.
Tot mijn verbazing is de productpagina ook verwijderd en hebben ze een nieuwe pagina aangemaakt voor het exact zelfde product met een hogere prijs.
Diegene die verantwoordelijk was voor het contact was erg kort en gaf amper antwoorden op de vragen die ik had.
Kreeg het gevoel dat ze nooit van plan waren om te helpen maar mij gewoon weg te zetten met een goedkoper alternatief of snel annulering van de bestlling.
Beste Lath,
Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen en dat het contact niet prettig is verlopen. Onze oprechte excuses.
Wij zouden graag met u meekijken naar de order om te zien of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden.
Wij kijken graag met u mee.
Max ICT Webcare