AlgemeenAls je echt dringend verlegen zit om uitstekende service van je leverancier is dat het wel het moment van de waarheid. Onlangs werd ik geconfronteerd met een zeer lastig te analyseren storing die optrad na het updaten van een moederbord chipsetdriver. Het vermoeden was dat er iets met het moederbord was misgegaan, maar het zou ook gelegen kunnen hebben aan de software. Omdat het moederbord nog onder garantie viel, ben ik teruggegaan naar Azerty. Daar werd geconstateerd dat er inderdaad iets mis was met het moederbord. Het moederbord werd vervangen en mijn PC werd keurig verpakt teruggestuurd, waarbij die ook intern beschermd bleek te zijn tegen onverwachte schokken. Ook de nazorg bleek perfect, want met behulp van telefonische ondersteuning door een zeer deskundige en geduldige specialist, werd ook het laatste euvel verholpen. Bij de aanvankelijke storing bleek ook de fan van de processorkoeling ontregeld te zijn, hetgeen leidde tot incidentele foutmeldingen bij de opstart. De volgende dag arriveerde met de post ook nog een vervangende koelventilator en daarmee was het gehele probleem uit de wereld. Inderdaad, Azerty’s service oversteeg mijn verwachting!
VerzendingUitstekende beschermende verpakking, zowel extern als intern.
KlantenserviceUitstekende afhandeling door zeer deskundig en geduldige specialist.