AlgemeenIk bestel al jaren spullen bij azerty maar de laatste tijd klopt iedere keer de voorraad niet
Ik bestel bijvoorbeeld iets wat de volgende dag geleverd zou moeten worden en waar er 100+ voorradig zou moeten zijn bij de leverancier ( dus dan zou je verwachten in het ergste geval moet het daar vandaan komen en duurt het een dag of 3).
Nu heb ik al meerdere keren meegemaakt dat ik hier weken op moet wachten en het gaat dan ook om producten die ik elders wel binnen 24 uur zou hebben. Ik zou er geen moeite mee hebben als het nergens te krijgen is en het heeft te maken met het chiptekort of wat dan ook.
Als ik bel om te vragen waar de spullen blijven dan is het altijd het komt vandaag binnen bij ons of het komt morgen bij ons binnen, vervolgens kan ik de week erop er nog een keer achteraan bellen.
Goedemiddag,
Het is vervelend om te zien dat de ervaring niet naar behoren is verlopen.
Ik heb echter geen inzicht en of klantgegevens, zou je zo vriendelijk willen zijn om deze te sturen naar feedback@azerty.nl.
Dan ga ik kijken wat er mogelijk verkeerd is gegaan en dit meenemen om dit proces te verbeteren.
Michiel