Max ICT B.V.

Na de vele slechte reviews op Tweakers maar wel een zeer goede prijs voor een Philips Oled TV heb ik eerst maar eens contact opgenomen met MaxICT. Wellicht een beetje een vreemd gesprek omdat ik aangaf dat te doen vanwege de matige reviews op Tweakers. Echter ik werd erg vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en heb daarna inhoudelijk ook nog een behoorlijke tijd over de TV gesproken. De medewerker wist duidelijk waar hij het over had.

De TV op een maandag besteld en woensdag 1,5 week later werd de TV keurig bezorgd via PostNL. Ook mbt de bestelling/levering was alles perfect in orde.

Wellicht is 1,5 week levertijd voor sommige Tweakers lang? Voor een TV waarvan ik er vanuit ga dat die iig weer 10 jaar mee gaat en 200 euro goedkoper dan de concurrent vind ik het zelf in ieder geval geen probleem.

Mijn ervaring met MaxICT is dus goed.

Beste Kevf,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat mijn collega u naar wens te woord heeft gestaan en dat de bestelling goed is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met de televisie en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn.

Fijne dag.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops