Azerty

Prima en betrouwbare webshop bestel er regelmatig. Vaak hebben ze dingen op voorraad of kun je toch bestellen ook als het langer dan 10 dagen duur voor bijzondere items. Dit keer wilde ik UPS en nog een ander onderdeel wat 2-3 dagen levertijd zou zijn, dat is hem jammer genoeg niet geworden omdat het onderdeel niet meer leverbaar was bij leverancier dat moest ik zelf vernemen op de status van mijn order op de website. Ik kreeg daarna wel een status update per email (een dag later) en vertelde ze dat het langer gaat duren namelijk 2 weken.. kan gebeuren natuurlijk maar indicaties kunnen wel wat scherper.. dit onderdeel maar geannuleerd wat prima kon.

Dit keer ben ik genoodzaakt toch een slecht te geven voor de verpakking van deze order. De doos zat namelijk summier dichtgeplakt met Azerty tape waardoor die open was gegaan tijdens verzenden. Er waren 2 andere tapejes bij geplakt om hem wat dichter te doen waarschijnlijk door PostNL. maar nog steeds niet goed dicht, de doos was wel wat beschadigt (je kon er zo met je hand in). Normaal gesproken zou je zeggen dat je dan het pakket niet aan moet nemen en dat had ik niet gedaan want PostNL had het pakket op een ander adres in een andere straat afgeleverd waar die was aangenomen (door de werkster volgens de bewoner van dat adres incl handtekening!!) Ik heb daarom ook een klacht ingediend bij PostNL (Het is overigens niet de eerste keer dat zoiets gebeurt door PostNL) Mogelijk dat de postbezorger de bui al zag hangen dat het pakketje er slecht uit zag en half open was dat hij het maar even op een ander adres aflevered oid...
Terug op het pakketje: Het pakket was verder goed ingepakt met lucht kussentjes echter leek het er op dat de UPS al geopend was aangezien het security plakkertje los zat (niet doorgesneden) maar in de UPS doos leek alles gewoon als nieuw. ik ga in het weekend maar verder testen of alles goed zit. tot nu toe werkt het naar behoren.

Prima contact gehad over annulering van onderdeel en ook melding gedaan dat mijn pakket in eerste instantie niet aangekomen was en vervolg procedures met PostNL wat waarschijnlijk niet nodig zal zijn (moet nog even verder testen dit weekend)

Scorekaart voor Azerty