AlgemeenEigenlijk is alles dat ik nodig heb wel aanwezig in het assortiment, maar om het te vinden is vaak toch erg lastig. Het zou helpen als dingen ook op een engelse naam te vinden waren. De nederlande namen zijn voor mij in ieder geval vaak lastig.
VerzendingDe bestelde artikelen komen vaak pas na een dag of 5 aan, maar duitsland is natuurlijk verder weg dan Nederland.
KlantenserviceIk heb drie keer dingen terug gestuurd voor garantie, de eerst keer kreeg ik het vervangende artikel vlot in de post.
De tweede keer geld terug gevraagd, ook dat ging OK maar nooit een bevestigings email gezien. Alleen maar een terug storting, maar daar kan ik mee leven...
De derde retour duurt nu al meer dan de maximale 14 dagen (nog langer als ik zou tellen vanaf mijn verzending). Ik heb de helpdesk gemailed hierover, die keek eerst niet goed en verwees naar de tweede retour. Daarna excuses en sorry met een "het langer duurt i.v.m. de vakantie"... Ondertussen is het 17 dagen verder maar helaas nog niets en heel toevallig ook radiostilte van de helpdesk.
Goedemorgen,
Hartelijk dank dat u moeite heeft genomen om een review te schrijven.
Dit vinden wij fijn.
Wij zijn continue bezig om onze website te optimaliseren en ik zal uw punten doorgeven aan de afdeling, die bezig is met het optimaliseren van de site.
U geeft aan dat u nog geen antwoord heeft gehad over uw laatste retourzending. Graag wil ik dit voor u uitzoeken.
Wilt u een e-mail sturen naar contact@conrad.nl t.a.v. Marga Bouwhuis.
Daarin vermelden het order- of factuurnummer en uw gegevens.
Zodra ik de e-mail van u heb, zal ik het uitzoeken en u een terugkoppeling geven. De terugkoppeling ontvangt u via de e-mail.
Mocht u andere vragen hebben, dan zie ik die ook graag via de e-mail tegemoet.
Fijne dag alvast gewenst.
Met vriendelijke groeten,
Marga Bouwhuis