AlgemeenRedelijk overzichtelijk site.
Goede tarieven en snelle levering.
Alleen wat je uiteindelijk krijgt kan afwijken van wat je besteld!
Klantenservice is bijzonder slecht (zie hieronder).
Hetgeen ik besteld had zat in een geopende verpakking.
Als ik iets nieuw koop verwacht ik dat het niet geopend is.
Was zelfs een product wat altijd verzegeld is (geheugen).
Of beter gezegd, verzegeld was.
Ik heb MaxICT om opheldering gevraagd.
MaxICT zei dat ze spullen retour gestuurd krijgen van klanten binnen de zichttermijn en deze gewoon weer verkopen. Ik zei dat ik dat helemaal snap maar dat ik wel verwacht dat ze het dan melden op de website.
Ik kreeg te horen dat MaxICT het normaal vind om tweedehands spullen voor nieuw te verkopen en dat ik het er mee moet doen.
Bij de Coolblue's en Azerty's van deze wereld zie je er altijd duidelijk bij staan dat het product geopend is. En je krijgt een kleine korting, het is immers geen "nieuw" product meer.
De manier waarop ik met een kluitje het riet in werd gestuurd is mij erg tegen gevallen. Zeker in vergelijk met andere webshops.
Als garantie en service niet jouw ding is kan je prima bij ze bestellen.
Als je wel service verwacht dan moet je even verder kijken bij bijvoorbeeld Azerty.
Jelle Hofland.
Beste TURON,
Bedankt voor je review.
Namens Max ICT bied ik graag oprechte excuses aan voor de verleende service. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat een tweedehands product als nieuw product de deur uit gaat.
Graag kijk ik de case nog een keer voor je na. Mag ik je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?
Dan pakt een collega of ik je gegevens erbij, kijken de case na en nemen contact met je op.
Nogmaals oprechte exuses voor de vervelende situatie.
Max ICT Webcare