AlgemeenBestellen is eenvoudig en gaat erg vlotjes.
Het is niet spectaculair, maar het is de standaard zoals het moet zijn voor een webwinkel anno 2021.
Ram gaat gewoon in een bubbeltjesenvelop en in de brievenbus.
Nou moet RAM tegen een stootje of een valpartij uit de brievenbus kunnen, maar iets zit me toch niet helemaal lekker aan deze werkwijze.
Ook lijkt de logistiek te zijn uitbesteed omdat er "centraal magazijn" op de track & trace als afzender staat bij PostNL.
Beroerd en niet meer de deskundigheid en klantgerichtheid die het ooit was.
Ik heb een harddisk retour gestuurd die zichzelf in een Synology NAS maar opnieuw blijft her-identificeren. Dit heeft een behoorlijke negatieve impact op de prestaties van de NAS (bij elke her-identificatie hangt het systeem namelijk 30 seconden).
Ik kreeg deze schijf gewoon terug van Azerty met de mededeling dat er geen defect is geconstateerd.
Eenmaal weer in mijn bezit en terug in de nas blijft het aantal her-identificaties nog steeds fors oplopen, met gemiddeld 1 per 24 uur.
Update 2021-10-15:
De score voor de klantenservice aangepast van 1 ster, naar 3 sterren.
De ervaring die ik heb gehad, is blijkbaar niet waar Azerty voor wilt staan.
Zij hebben de betreffende schijf alsnog vervangen. Het is alleen jammer dat dit pas gebeurd is naar aanleiding van deze negatieve review op Tweakers.
Goedemorgen,
Wat vervelend om te zien dat de situatie naderhand niet naar wens is.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een servicenummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.
Dan kan ik intern kijken waar wij onze service kunnen verbeteren.
Michiel