Coolblue.nl

Perfecte website, het is te zien dat ze daar veel in investeren. Het gehele proces is eigenlijk geweldig, vrijwel niets dat ik nog zou veranderen. En de grappige tekstjes overal zijn echt een leuke toevoeging die het kopen van spullen erg aantrekkelijk maakt.

De beste man was in de vroege ochtend gekomen, nog geen 10 uur nadat ik mijn bestelling geplaatst had dus ik had het niet verwacht. Hij belde aan maar ik was net te laat om de intercom op te nemen. Een gemiddelde bezorger is dan al lang weer weg, maar deze legende belde me om te vragen of hij naar boven moest komen of ik naar beneden. Ik, net wakker, vroeg of hij het erg vond om naar boven te komen, maar dat vond hij geen enkel probleem. Wil natuurlijk niet in m'n onderbroek de deur open doen, dus ff snel de roze badjas van m'n vriendin aangetrokken - en hij lacht me NIET EENS uit, wat een held. Ik heb nog nooit zo'n vrolijke bezorger gezien. Daarnaast was het product verpakt in een kartonnen verpakking die niet (zoals helaas te vaak gebeurt) 10 keer zo groot was als het product dat er in zit. Geweldige ervaring, ik zou hem bijna retour doen en opnieuw bestellen, zo'n grote glimlach krijg ik hiervan

Bij deze bestelling geen gebruik gemaakt van de klantenservice maar zoals ik het van Coolblue gewend ben is die hartstikke chill, mensen weten waar ze het over hebben en je kan ze altijd bereiken via verschillende kanalen, ook Whatsapp. Heel fijn en veel makkelijker dan zo'n vaag chatvenster die je dan per se open moet houden terwijl je crappy laptop uit 2007 daar niet genoeg RAM voor heeft

Scorekaart voor Coolblue.nl