Max ICT B.V.

ik heb mijn tv bij Max ict gekocht die kapot gaat binnen fabrieksgarantie. kunnen ze niks aan doen, oke, is goed. maar mee werken aan een reparatie nee hoor. Moet je bij leverancier zijn zo gezegd zo gedaan. leverancier gaf aan dat het product niet te repareren valt en dat ze het bedrag willen overmaken naar MAX ICT( waar ik het heb gekocht).

Update: de klantenservice van MAX ict heeft uiteindelijk gebeld en de situatie besproken. Zij gaven aan dat LG juist de credit hebben dichtgegooid. sinds zij niks krijgen, krijg ik ook niks. We zijn tot een overeenkomst gekomen dat ik een fractie van mijn oorspronkelijk gedrag terug krijg. een fractie was niet geheel hun schuld dat de tv kapot is en dat het toch 23 mnd heeft gedraaid. ik heb de klantenservice iets bijgedraaid. Toch nog iets gekregen.

Goedemorgen Ka Jun Lo,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat je televisie de eerste keer kapot is geleverd en de tweede keer kapot is gegaan. Onze excuses voor het ongemak.

Er zal vandaag telefonisch contact met u worden opgenomen om de case te bespreken. Wij hopen je op deze manier een gepaste oplossing te kunnen gaan bieden.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops