AlgemeenDit is de tweede keer dat ik hier iets bestel wat voor een nette prijs te koop stond en het geannuleerd is omdat er geen voorraad was ondanks dat het wel zo vermeld was op de site. Vandaag maar even gebeld want ik wachtte 6 dagen en alleen daardoor weet ik dat het niet geleverd zou kunnen worden. Eerder had ik al een keer een RAID HDD controller voor mijn server gekocht die net als deze na enige tijd niet leverbaar bleek te zijn en ik heb toen een €300 duurdere kaart moeten kopen.
VerzendingNiet verzonden, dus is dat direct 1 ster. Ook geen communicatie over wanneer het geleverd zou worden, als ik niet gebeld had dan was ik nog steeds aan het wachten.
KlantenserviceZe konden verder niets aanbieden als alternatief, wat betekent dat ik nu maar een duurder product mag gaan kopen, want een goed alternatief op dezelfde prijs is er niet.
Update
Ook na de comment die ze hier onder hebben geplaatst hebben ze niet geholpen. Ze beschermen hun manier van werken met de leverancier en volgens hen is het normaal dat je iets wat op voorraad is besteld maar het dan niet geleverd krijgt.
Goedemorgen Dany,
Wat vervelend om te zien dat de situatie als niet tevreden is ervaren.
Het is uiteraard niet onze intentie geweest om het zo te laten lopen.
Ik heb echter geen inzicht en of klantgegevens, zou je zo vriendelijk willen zijn om deze te sturen naar feedback@azerty.nl.
Dan ga ik vanuit daar kijken naar een mogelijke oplossing.
Michiel