AlgemeenHet plaatsen van de bestelling verliep goed, dinsdag besteld, een verjaardagscadeautje wat ik dat weekend nodig had.
Alleen is mijn bestelling nooit aangekomen.
Uiteindelijk op vrijdag contact gezocht, een aardige man gaf mij aan dat ik de bestelling opnieuw kon plaatsen, en dus ook opnieuw betalen, en dat deze dan dezelfde avond bezorgd zou worden.
Dus ik wilde de bestelling plaatsen, kon dit niet meer savonds bezorgd worden, heb ik weer gebeld.
Deze keer een dame aan de telefoon, die van klantvriendelijkheid nog niet vaak gehoord had.
Ze gaf me aan dat het 9.54 uur was, en de avondbezorging tot 10.00 uur kon.
Super zeg ik, dan heb ik dus nog 6 minuten, nee dat was op de computer al uitgeschakeld en dit ging ze ook niet meer veranderen.
Aangegeven dat mijn vorige bestelling zoek is geraakt en het om een verjaardags cadeautje gaat...het deed haar niets, en ze wilde ook niet handmatig mijn bestelling doorvoeren zodat het die avond nog bezorgd zou worden.
Ik kon de bestelling plaatsen en hopen dat het die zaterdag bezorgd zou worden.
Uiteindelijk heb ik mijn bestelling op de zaterdag idd bezorgd gekregen.
Maar mijn eerder bestelde pakketje is volgens dhl retour gestuurd naar de afzender omdat er een sticker fout zou zijn.
Dit pakketje is inmiddels al een week geleden bij alternate bezorgd, maar mijn geld heb ik nogsteeds niet terug.
Aan de telefoon wordt beloofd dat ze dat zo spoedig mogelijk doen, en op een mail wordt pas na dagen reageerd......als ik mijn geld terug heb, voor mij nooit geen alternate meer.
Prijzen zijn leuk, maar de service is echt super slecht
Zie hierboven, 1e pakket wordt niet geleverd.
Tweede pakket wel, maar mijn geld heb ik nogsteeds niet terug
De man aan de telefoon was aardig en dacht mee, de dame daarintegen kent geen klantvriendelijkheid