Max ICT B.V.

Je besteld iets voor de laagste, maar vervolgens maken ze zelf de afweging of ze gaan leveren voor die prijs ja of nee.

Met voorraad producten voor de volle prijs is levering geen probleem, vaak de volgende dag zelfs (2 items besteld, 2x geleverd).

Voor de wat grotere bestellingen waar ook een prijsvoordeeltje zit, ben ik in een groot zwart gat terecht gekomen van onduidelijkheid. Ik heb o.a. een monitor besteld die op 8 dagen levertijd stond, maar inmiddels na 21 dagen heb ik nog steeds geen idee waar deze is. Hij was een fractie goedkoper dan de concurrent (€965 vs. €1.070 bij de nummer 2 op de pricewatch). Hetzelfde geldt voor een artikel waar ik €245 voor betaalde en een week later door MaxICT aangeboden werd voor €187. Ik heb een nieuwe bestelling geplaatst en aangeboden het verschil terug te storten, maar opeens moest ik met bewijs komen en was het product niet meer leverbaar/in voorraad (terwijl het een gangbaar product is).

Op de vraag hoe het zit qua levertijd is het antwoord; hij is onderweg, maar het is gissen waar mijn bestelling blijft.

Positieve punten: Ze reageren wel op mail en nemen de telefoon op.
Nadeel: Ze vertellen niet wat je graag als klant wil horen. Ook vreemd dat ze bestellingen gewoon niet uitleveren als de door hun aangeboden prijs niet goed genoeg voor ze is. Een vreemd concept als je het mij vraagt.
Tip: Bestel alleen producten die direct in voorraad zijn.

Mits op voorraad, is de levering goed en snel.
Niet op voorraad en je hebt niets aan de informatie die ze je meedelen.

Ze hebben een bijzondere definitie van 'klant'. Het is vooral de how-to service 'Max' i.p.v. how can Max service de klant.

Beste Ypuh,

Bedankt voor je review.

Helaas lezen we dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situatie.

Graag kijken wij de case voor je na. Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?

Dan pakken wij graag je gegevens erbij, kijken het voor je na en nemen contact met je op.

Nogmaals onze oprechte excuses. Wij zien je e-mail graag tegemoet.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops