Paradigit

Bij Paradigit een USB hub besteld. In de omschrijving op hun website stond duidelijk vermeld dat deze een USB-B aansluiting had. Dat was ook op de foto's te zien. Helaas werd een versie met USB-C aansluiting geleverd waar ik niets mee kan.

Verzoek om ruilen of retourneren duurde erg lang omdat klantenservice nauwelijks op mails reageert. Uiteindelijk na bijna drie weken geld terug ontvangen.

Goed verpakt na 2 dagen bezorgd.

Nadat de verkeerde USB hub geleverd was direct een mail naar de klantenservice gestuurd met uitleg en foto's en vraag of ik deze kon ruilen. Automatisch antwoord dat er binnen twee dagen een reactie zou komen. Toen er na een week nog geen reactie was, maar opnieuw gemaild. Vervolgens kwam de week erna een reactie.

Product niet meer leverbaar en terug moeten sturen. Na bijna drie weken eindelijk geld terug op mijn rekening.

Erg vervelend dat klantenservice niet op mail reageert.

Product staat overigens nog steeds verkeerd op de website.

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u het verkeerde product heeft ontvangen en dat wij niet snel hebben kunnen reageren op uw e-mail. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij willen u hiervoor onze oprechte excuses aanbieden. We willen graag nog even persoonlijk contact met u op nemen. Zou u een e-mail willen sturen naar klantenservice@paradigit.nl met daarin uw bestelnummer? Dan gaan wij op zoeken naar een passende oplossing voor deze situatie.

Nogmaals onze welgemeende excuses.

Reina van Paradigit.

Scorekaart voor Paradigit