Informatique

Fijne winkel. Kom er al jaren en doe er vele aankopen voor zowel privé als zaak.

Aangezien ik redelijk in de buurt woon (Rotterdam-Noord) is het voor mij bestellen, online betalen, direct afhalen zonder gedoe. Onderweg klik ik de pick & collect aan en bij aankomst scan ik mijn code en binnen een paar minuten wordt je naam omgeroepen en heb je je product in handen.
Ideaal als je snel even iets nodig hebt of direct ermee aan de slag wilt. 10 minuutjes heenrijden, nog geen 5 minuten binnen, 10 minuutjes terug rijden en ik ben weer op weg / aan de slag.
Al sinds de jaren ‘90 zeer tevreden in tegenstelling tot een aantal van hun concurrenten in de buurt.

Gelukkig weinig mee van doen gehad maar de enkele keer dat er een product niet in orde was of iets anders aan de hand ben ik altijd keurig en voor zover mogelijk snel geholpen.
Zijn niet moeilijk in retouren en garantieafwikkelingen en zal ook niet snel ergens anders bestellen / voor service naartoe gaan. Ben echt al jaren meer dan tevreden!

Scorekaart voor Informatique