KommaGo

Bestellen en leveren is het enige wat goed verlopen is. Bestellen gaat vlot levering was ook snel.

De verzending was in orde. Het terugzenden daar heb ik wel wat meer problemen mee. Een product waar klant meerdere keren van aangeft dat het niet functioneert en toch nog de kosten van terugzending op zich moet nemen is waardeloze service.

Als we het over de support hebben dan was die echt waardeloos. Het probleem minstens 3 keer moeten uitleggen. Dan nog snapt de support medewerker er niets van. De medewerker blijft voorstellen doen waarvan al aangegeven dat ze niet werken. Meer dan 60 toestellen in gebruik genomen dus er is aardig wat kennis in huis. Duidelijk zelf meer kennis dan de support!

Geachte heer/mevrouw,

Vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen. Ik heb het één en ander uitgezocht en het blijkt dat u heeft gesproken met een stagiaire die net in haar eerste week stage zat.

In zo'n geval komt het voor dat ze graag het probleem willen oplossen terwijl er misschien eerder een conclusie moet worden getrokken dat een product mogelijk defect kan zijn. Een goede les en we proberen hen hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

Retourkosten zou u niet hoeven te betalen bij een defect product die u zojuist heeft ontvangen. Ik zal ervoor zorgen dat onze administratie deze terugstort op uw rekening.

Onze excuses voor de situatie. Wij zullen dit intern bespreken en lessen uit trekken.

KommaGo

Scorekaart voor KommaGo