ALTERNATE.nl

Ik gebruik al zo lang ik weet Alternate.nl voor alle onderdelen en randapparatuur voor mijn pc. Vanaf het begin af aan heb ik nooit wat te klagen gehad, het bestellen is zo simpel als dat het altijd was, de verzending word 9 van de 10 keer netjes de volgende dag geleverd en als ik iets retour wil sturen is dat geen probleem.

Een aantal maanden terug was mijn GPU kapot gegaan die buiten de winkel garantie viel maar wel binnen de fabrieks garantie, helaas wou de fabrikant hier toch niet aan mee werken maar kwam Alternate alsnog met de oplossing dat ik mijn defecte GPU kon inruilen voor een gloed nieuwe! TOP!

Vorige week opnieuw nieuwe producten besteld (AMD Ryzen 9 5900x en een Gigabyte AORUS B550 Master) en zoals verwacht waren ze de volgende dag al in huis, geweldige service allround.

Letterlijk altijd als je voor 22:00 besteld heb je het product de volgende dag in huis. Nu ligt dat natuurlijk ook wel voor een groot deel in handen van de pakket bezorgers (DHL, DPD & PostNL)

Snelle reactie via de mail en de telefoon, vriendelijk en zeer behulpzaam.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl