AlgemeenNav tip ex-collega in 2015 bestel ik al sinds die tijd zo goed als alles bij Alternate. Ze hebben mooie prijzen (meestal de laagste), wordt snel verzonden en uiterlijk volgende dag binnen. Paar weken geleden onderdelen en systeem kast voor nieuwe game pc (oude uit 2014 wordt klein beetje gedateerd) besteld na een laatste nachtdienst, toen ik s'ochtends vroeg thuis kwam. Tot mijn verbazing kon ik zelfde dag laten leveren, gekozen voor in de avonduren (vanwege nachtdienst). Kon bijna niet slapen vanwege vooruitzicht zelfde dag onderdelen nieuwe game pc te ontvangen. Stond de koerier al om half zeven voor de deur - zou eigenlijk iets later komen - dus snel avondeten en zelfde avond nog de game pc grotendeels in elkaar gezet. Volgende ochtend afgemaakt. Daarna nog 2 x wat extra onderdelen besteld bij Alternate (vergeet altijd wel weer iets). Zoals gezegd mooie concurrerende prijzen, bijna altijd op voorraad en snelle verzending.
Tot nu toe eigenlijk geen klachten over Alternate, behalve verzending van seagate 2 TB 2.5" schijf. Deze zat in envelop (wel iets van dun bubbeltjes plastic), maar postbode schoof deze met nogal geweld door de brievenbus waardoor deze over de kleine deurmat vloog op harde tegelvloer. Schijf wel ingebouwd en doet het nog steeds uitstekend. Toch zou Alternate deze dunne schijven beter in een klein doosje kunnen stoppen, toch iets steviger als A4 envelopje met dun bubbeltjes plastic erin. Maar dat is enige kritiekpunt die ik kan verzinnen.
Alternate is mijn vaste leverancier/verkoper geworden wat computeronderdelen betreft, tenzij ze iets niet op voorraad hebben, wat uiterst zelden voorkomt.
Onderdelen voor nieuwe game pc gekocht en systeemkast. Zelfde avond nog geleverd. Ook nog 2x wat bijbesteld (sommige dingen vergeten bij 1e bestelling) en dit werd ook volgende dag geleverd.
KlantenserviceE-mail met vragen worden zelfde dag nog beantwoord. Verder geen klachten over klantenservice. Alternate; keep up the good work.