Max ICT B.V.

Ontzettend onklantvriendelijk bedrijf. Levertijden kloppen niet, en ze zullen je rustig in de backorder laten wachten als ze meer geld aan een product kunnen verdienen.

Heb in december 2020 een RTX3070 bji ze besteld met levertijd van 2 weken. 8 maanden verder had ik nog niks, terwijl in de tussentijd het exact zelfde product op hun site heeft gestaan (voor de dubbele prijs) met "2 stuks voorraad, 1-3 dagen levertijd".

Verder moest ik ook zelf achter ze aanmailen als mijn product voor de 10de keer was uitgesteld. Nooit een melding over gehad vanuit Max ICT. Ik heb de laatste 3 maanden de hoop gewoon op gegeven. Mijn order stond al die tijd op "verwachte leverdatum 25-05-2021".

Kreeg afgelopen week de melding dat mijn product officieel niet meer leverbaar is, en ze boden mij dezelfde kaart, maar dan de LHR variant, aan. Of ik wel even 400 euro bovenop mijn originele prijs wou betalen (totaal 1100+ euro voor een RTX3070).

Er is nooit de moeite gedaan mij een passend alternatief te bieden. Ik heb 8 maanden gewacht op niks, en nu wacht ik tot ik mijn geld terug krijg.

Ik ga hier nooit meer iets halen, en raad niemand deze webshop aan. Concurenten hebben vaak net zulke scherpe prijzen, maar dan wel fatsoenlijke service.

Meerdere mailen moeten mailen omdat mijn order buiten de verwachte leverdatum viel. Paar keer geautomatiseerd bericht terug gekregen. Er werd geen moeite gedaan mij te helpen met een alternatief, zonder dat ik meteen honderden euro's bij moest betalen.

Goedemiddag Bazch91,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situaite.

Helaas zijn videokaarten momenteel werelwijd erg schaars en daarom moeilijk leverbaar. Dit probleem geldt helaas ook voor ons. Dit is natuurlijk geen excuus, maar helaas wel de realiteit.

Omdat wij werken met een groot netwerk aan leveranciers kunnen prijs, levertijd en voorraad afwijken. Ook dit is natuurlijk geen excuus, maar wel de realiteit.

Graag bieden wij je onze oprechte excuses aan voor de vervelende situatie.

Mogen wij je vragen om welk ordernummer het gaat? Dan kijken we graag met je mee om te zorgen dat de credit z.s.m. voor je wordt verwerkt. Stuur je ordernummer en een referentie van deze review naar webcare@maxict.nl dan pakken wij het verder op en controleren het credit verzoek.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops