Kamera Express

Ik heb 2 weken geleden een tv aangeschaft bij Kamera Express. Ik heb de nieuwe Sony Bravia XR A90J 65'' aangeschaft. Ik ben denk ik nog nooit zo blij geweest met een tv als ik ben met deze. Hij is geweldig zowel het beeld als het geluid van de tv zijn erg goed. De prijs kwaliteit verhouding vind ik ook goed. Je krijgt echt waar je voor betaald, niet normaal realistisch beeld.

Daarnaast raad ik het iedereen aan om bij Kamera Express te bestellen. Zij hebben mij namelijk uitstekend geholpen. Zo was de tv in eerste instantie beschadigd geleverd (dit was gebeurt tijdens het transport ) en dit werd meteen opgelost. Ik kreeg binnen enkele dagen al een nieuwe tv zonder beschadigingen binnen en ze hadden alles duidelijk naar mij door gecommuniceerd. Klantenservice was top en vriendelijk. Ook bij de verzending waren ze heel vriendelijk. Kortom ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over Kamera Express en zal zeker vaker bij ze bestellen.

De tv was in eerste instantie beschadigd geleverd (dit was gebeurt tijdens het transport ) en dit werd meteen opgelost. Ik kreeg binnen enkele dagen al een nieuwe tv zonder beschadigingen binnen.

Zij hadden me uitstekend geholpen en ik kreeg snel antwoord.

Wat een prachtige review! Heel erg bedankt daarvoor. Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Vergeet je niet de 5 jaar garantie aan te vragen voor je nieuwe topper van een TV?

Scorekaart voor Kamera Express