AlgemeenBeste Alternate en Lezers,
Normaal ben ik goed te spreken over de service die alternate aanbiedt, maar voor de bestelling van 18-11-2020 is het anders.
Op 18-11-2020 heb ik bij Alternate een videokaart besteld. Het gaat om de RTX-3080 10GB EKWB editie. Op 19-11-2020 een dag na de bestelling, heb ik gekeken wat mijn positie in de wachtrij was. Ik stond op de vierde plaats. Nu vandaag op 06-09-2021 heb ik te horen gekregen dat mijn bestelling na bijna 10 maanden wordt geannuleerd.
Het is vreemd dat ik in 10 maanden tijd niks heb kunnen ontvangen. Zeker nadat ik vandaag in de e-mail te horen kreeg dat ze er vier hebben gekregen in de maand van december in het jaar 2020. En zoals ik al zei stond ik op nummer vier in de maand van november voor het ontvangen van de kaart. Dit roept wat vragen bij mij op. Screenshot in de bijlage.
Ik vind het jammer dat mijn bestelling zo is verlopen, omdat ik Alternate meerdere e-mails heb gestuurd om te vragen of ik mijn product nog wel zou ontvangen. Hier kreeg ik geen respons op. Ondertussen zijn de prijzen van de kaarten door het dak geschoten, en is het voor mij onmogelijk mijn computer af te bouwen. Als ik wist dat ik niks van ze zou ontvangen, en ze op mijn mails hadden gereageerd, had ik op een eerder moment een andere videokaart gekocht voor een fatsoenlijke prijs.
Bijlage:
Beste,
Bedankt voor je review.
Allereerst vinden wij het natuurlijk ook erg vervelend dat deze bestelling niet naar je toegestuurd kan worden gezien wij dit graag hadden geleverd. Vanuit de fabrikant hebben wij bericht ontvangen dat deze kaart jammer genoeg niet meer geleverd gaat worden waardoor wij genoodzaakt zijn om de bestelling te annuleren.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.