MediaMarkt

Het bestelproces ging erg moeizaam en werd meerdere keren onderbroken, wellicht omdat ik de Playstation 5 aan het bestellen was.
Afgelopen dinsdag ochtend heb ik de via de webshop van MediaMarkt gekochte Playstation 5 persoonlijk teruggebracht naar de winkel, zodat ze er iemand anders blij mee konden maken. In de winkel werd mij toegezegd dat het aankoopbedrag nog dezelfde dag op mijn bankrekening zou worden teruggestort. Nu drie dagen later heb ik mijn geld nog steeds niet terug, terwijl de PS5 al direct werd verkocht door ze.
Dit vind ik niet netjes.

De verzending was snel, wel waren de PS5 en de accessoires verpakt in een te zachte witte kartonnen doos zonder vul- beschermmateriaal.

In de MediaMarkt een half uur gewacht, tot ik geholpen werd, terwijl er maar twee klanten voor me waren. Er was eerst namelijk maar een persoon aan het helpen. Pas later kwam er iemand anders helpen.
Ook telefonisch gehad met de klantenservice, die houdt zich uiteraard aan het protocol: Geld op de rekening binnen 5 werkdagen.
Nogmaals: Heb het zelf teruggebracht naar de winkel en er werd me toegezegd dat het aankoopbedrag op dezelfde dag teruggestort zou worden op mijn bankrekening.
En dan ben je gewoon netjes, omdat je de PS5 voor de normale prijs gunt aan iemand anders.

Scorekaart voor MediaMarkt