MediaMarkt

Website is redelijk duidelijk en je kan makkelijk zien of er in de vestiging in de buurt iets op voorraad is wat je wilt hebben.

Zaterdagmiddag een bestelling gedaan om een uur later op te willen halen, maar de mails kwamen niet binnen en de bestelling stond niet in mijn account na een paar uur... Klantenservice via chat (na een niet-helpende bot) komt met de volgende opmerking:

MediaMarkt Chat: "Goedemiddag, er is op dit moment een storing in ons bestelsysteem waardoor onze bestellingen niet goed doorlopen. Gezien het vandaag zaterdag is, is de afdeling die dit op kan lossen vandaag niet aanwezig. Ik wil je vragen nog een aantal dagen geduld te hebben. Ik kan op dit moment helaas niets voor je betekenen. Deze storing wordt in de loop van de week opgelost waarna alle vastgelopen bestellingen weer door zullen lopen. Het is op dit moment ook niet mogelijk om de bestelling te annuleren. Mijn excuses voor het ongemak, we werken er hard aan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen"

Sorry jongens, jullie zijn een grote speler in de retail versie en ik neem aan dat jullie aardig wat online bestellingen verwerken. Als jullie dan geen team hebben wat in het weekend naar een lamliggend systeem kan kijken dan verdienen jullie niet meer dan een 'Waardeloos'.

Scorekaart voor MediaMarkt