AlgemeenPowerbank besteld omdat deze via Tweakers de beste prijs zou hebben bij MaxICT. Op de website van MaxICT stond aangegeven dat er circa 10 op voorraad zouden zijn en dat deze de volgende dag al geleverd kon worden. Niets hiervan was waar. Twee dagen later werd de order geannuleerd.
Geluk bij een ongeluk was de betreffende powerbank gewoon verkrijgbaar bij de lokale BCC.
Middels automatische berichten word je op de hoogte gehouden van je bestelling en de bezorging, echter blijkt dit dus allemaal niet accuraat. Dit geldt tevens voor de voorraad, zoals aangegeven op de website én de belofte van vóór 16:30 uur besteld, morgen in huis.
Goedemorgen Vlamboyant,
Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben geholpen. Excuses voor de slechte communicatie.
Is uw case inmiddels opgelost/afgehandeld? Indien dit niet het geval is kijken wij graag met u mee. Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen met daarin uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het na en nemen contact met u op.
Nogmaals onze excuses voor de vervelende situatie.
Max ICT Webcare