Max ICT B.V.

Bestellen op de website is niet het probleem, de levering en de oplossingen die men via de telefoon bied zijn dermate slecht. Niks kan geregeld worden.

11-8 de Pioneer BDR-XS07 levering tussen 4-7 dagen, volgens Max ICT B.V. en hun website!! Na 10 werkdagen zelf moeten bellen waar de bestelling blijft, men zou er achteraan gaan en in de middag mij een mail sturen hoe of wat. Tot zover zo goed....tot ik de mail ontvang met als antwoordt.

"​Je artikel(en): BDR-XS07TUHD optisch schijfstation Blu-Ray DVD Combo Zwart, verwachte levertijd: 09-09-2021. We zullen er zorg voor dragen dat je order zo spoedig mogelijk zal worden uitgeleverd en vertrouwen erop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben."

Dus ipv 4-7 wordt het een levering van 4 weken (20 werkdagen) en het contactcenter kan of wil niks regelen qua snellere levering of korting waarbij er €154,30 "incl. verzendkosten!!"

Op 11-8 besteld, na 10 werkdagen zelf moeten bellen waar mij het product blijft die op de website 4-7 werkdagen zou duren. vervolgen na navraag tot 9-9 mag wachten voor het product wordt uitgeleverd. Waarbij er niet een snellere levering of korting kon regelen ....Wat heb je als klant er dan aan als een levertijd belooft wordt die niet nagekomen kan worden en de persoon op het contactcenter gewoon niks mag en kan regelen.

Beste dragonneti,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses dat uw bestelling later wordt uitgeleverd dan vermeld op de website.

Wij werken naast eigen voorraad met een groot netwerk aan leveranciers. Hier kunnen prijs- en levertijd per leverancier van elkaar kunnen afwijken. Onze excuses voor het ongemak.

Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops