Azerty

SSD en bijpassende heatsink bij Azerty besteld. Deze had ik eerder bij een andere winkel besteld die de volgende dag ineens niet konden leveren was wel al betaald. Dus moest wachten tot het geld terug gestort werd. Dit wilde ik niet neg eens meemaken. Met ze gebeld en deze situatie uitgelegd ivm met een bestelling bij Azerty. Keurig door een medewerker te woord gestaan en deze toonde volledig begrip voor de situatie en heeft me super geholpen. De heatsink was niet meteen leverbaar, de SSD meteen voor me gereserveerd. Buiten dat werd ik vanuit Azerty zelf goed op de hoogte gehouden over de verwachte levertijden en verzending.
uiteindelijk kwam mijn bestelling toch nog sneller dan verwacht aan!
Dikke pluim voor Azerty!

De bestelling kwam snel en goed verpakt aan. Buiten dat werd ik keurig op de hoogte gehouden.

Zoals eerder aangegeven, keurige, begripvolle en vriendelijke klantenservice die je goed probeert te helpen. Nooit het gevoel gehad dat ik enkel snel werd afgescheept. Dit in tegenstelling tot sommige andere winkels.

Scorekaart voor Azerty